Disinfectant Isopropyl Wipes 10's

Kategorija Brend

Zaštitite se u pokretu s Cool & Cool dezinfekcijskim maramicama. Upakirane sa ISO-propil alkoholom, maramice imaju formulu koja se ne lijepi i zgodne su za korištenje kod kuće, škole, ureda ili dok ste na putovanju. Klice nemaju šanse s naprednom antibakterijskom formulom ovih maramica na vašoj strani

KARAKTERISTIKE

MARAMICE ZA DEZINFEKCIJU: Nove antibakterijske maramice s izopropil alkoholom ubijaju 99% bakterija i virusa kako bi osigurale potpunu zaštitu vaše kože i površina kod kuće i u pokretu.

VIŠENAMJENSKE MARMICE: Višenamjenske dezinfekcijske maramice uklanjaju sve vrste bacila, bakterija, kuhinjskih masnoća, klica i nereda na kuhinjskim pultovima, kupaonskim površinama i još mnogo toga i brzo suše površinu.

NAPREDNO PAKOVANJE POKLOPCA: Pakovanje sadrži 10 komada antibakterijskih maramica za jednokratnu upotrebu sa poklopcem kako bi se osiguralo da sadržaj vode i alkohola u maramici ostane dugotrajan.

FORMULA BEZ IZBJELJIVAČA: Cool & Cool dezinfekcijske maramice imaju formulu bez izbjeljivača koja daje prijatan miris ostavljajući dugotrajan miris svaki put kada obrišete površinu.

LAGANO ZA UPOTREBU: Besprijekorno za upotrebu na tvrdim, neporoznim površinama koje nisu u kontaktu s hranom koje se nalaze u kući, kancelariji, učionici, prostoru za kućne ljubimce, spavaonici i svlačionici.