Baby Wipes (Travel Pack) 25's

Kategorija Brend

Cool & Cool maramice za bebe su ultra mekane i suptilnog mirisa, ostavljajući donji deo čist i svež. Naše maramice za bebe su zgodne u svakoj situaciji: u vrijeme presvlačenja, u vrijeme obroka i u vrijeme igre, bilo da ste kod kuće ili na otvorenom. Maramice su također bez alkohola i pogodne su za korištenje na osjetljivoj koži.

KARAKTERISTIKE

ULTRA SOFT: Ultra meke maramice sa suptilnim mirisom ostavljajući male donje dijelove čiste i svježe. Formula koja ne isušuje, ne iritira i nježna je prema osjetljivoj koži

PRAKTIČNA UPOTREBA: Dječje maramice su zgodne za korištenje u svim situacijama: u vrijeme presvlačenja, obroka i igranja, kako kod kuće tako i na otvorenom.

BEZ ALKOHOLA: Cool & Cool maramice za bebe ne sadrže alkohol i pogodne su za upotrebu na osjetljivoj koži.

UPUTSTVA: Otvorite poklopac i odlijepite naljepnicu kako biste uklonili maramice i ne zaboravite ih ponovo zatvoriti nakon upotrebe kako se ne bi osušile. Nemojte ispirati maramice – samo ih bacite u uobičajenu kantu za otpad

PREMIUM KVALITETA: Formula sa prirodnim sastojcima uključujući vitamin E, ekstrakt aloe vere i ekstrakt kamilice, Cool & Cool asortiman vrhunskih proizvoda za bebe osigurat će prirodnu njegu osjetljive kože vaše bebe.