Baby Wipes (Extra large) 84's

Kategorija Brend

Cool & Cool Extra Large maramice za bebe su ultra mekane i imaju suptilan miris, ostavljajući male donje dijelove čiste i svježe. Ekstra velike maramice za bebe su zgodne u svakoj situaciji: u vrijeme presvlačenja, u vrijeme obroka i u vrijeme igre, bilo da ste kod kuće ili na otvorenom. Maramice su također bez alkohola i pogodne su za korištenje na osjetljivoj koži.

KARAKTERISTIKE

ŠTITI KOŽU: Ultra meke maramice sa suptilnim mirisom ostavljajući donje dijelove čiste i svježe. Formula koja ne isušuje, ne iritira i nježna je prema osjetljivoj koži.

EXTRA VELIKE: Ekstra velike maramice nude prednost čišćenja vaše bebe jednom maramicom.

PRAKTIČNO ZA UPOTREBU: Dječje maramice su zgodne za korištenje u svim situacijama: u vrijeme presvlačenja, obroka i igranja, kako kod kuće tako i na otvorenom.

FORMULA BEZ IZVJELJIVAČA: Cool & Cool Baby maramice imaju formulu bez izbjeljivača koje su glatke i nježne za bebinu kožu, ostavljajući prijatan miris.

UPUTSTVA: Otvorite poklopac i odlijepite naljepnicu kako biste uklonili maramice i ne zaboravite ih ponovo zatvoriti nakon upotrebe kako se ne bi osušile.