Baby Oil 250ml

Kategorija Brend

Cool & Cool Baby Oil je razvijen od ulja sjemenki grožđa kako bi vašoj bebi pružio maksimalnu ishranu. Prirodni sastojci, uključujući vitamin E, održavaju nivo esencijalnih minerala u koži vaše bebe, koji sežu duboko u kosti i čine ih jačim. Vašoj bebi pruža umirujuću masažu, čineći je jačom, a kožu mekšom.

KARAKTERISTIKE

BLAGO I NJEŽNO: Cool & Cool ulje za bebe je blago i nježno za kožu vaše bebe, lako se nanosi, idealno za slatke masaže beba i pruža opuštajuće iskustvo za vašu bebu.

KLJUČNI SASTOJCI: Ključni sastojci ulja za bebe, uključujući vitamin E, održavaju nivo esencijalnih minerala u koži vaše bebe, omogućavajući kostima da postanu jače. Ulje sjemenki grožđa također pruža vašoj bebi maksimalnu ishranu.

NEMASNO I BEZ PARABENA: Tretman bez masnoće i parabena održava prirodnu ravnotežu vlage bebine kose i kože i ne ostavlja masni trag za sobom.

UPUTSTVA: Nježno umasirajte Cool & Cool Baby Oil tako što ćete ravnomjerno nanijeti na tijelo vaše bebe od glave do pete. Izbjegavajte područje oko očiju.

PREMIUM KVALITETA: Formuliran sa prirodnim sastojcima uključujući vitamin E, ekstrakt aloe vere i ekstrakt kamilice, Cool & Cool asortiman vrhunskih proizvoda za bebe osigurat će prirodnu njegu osjetljive kože vaše bebe.